L’Associació Astronòmica de Girona juntament amb el restaurant El Ginjoler organitzen un taller d’observació d’estels i gastronomia en la 10ª edició del festival

 

No podia faltar la nostra particular aproximació als astres, i encara menys, en una edició tan especial. Per això enguany organitzem un Sopar Astronòmic sota les estrelles aprofitant la bona visibilitat que ens proporciona una ubicació i una època de l’any perfectes per observar els estels.

Els amics de l’associació AstroGirona juntament amb el servei de restauració d’El Ginjoler, organitzen una vetllada dedicada als amants dels astres. A continuació, indiquem l’horari detallat de l’activitat:

 

Data Sopar Astronòmic: Dimecres 1 d’agost de 2018

Ubicació: Zona Village (Passeig Arqueològic, Barri Vell, Girona)

Horari:

  • 20:30h (cada 30 min.): Projeccions al Planetari Blau, un iglú instal·lat a la plaça dels Jurats que ens permetrà introduir-nos als secrets de la cúpula celeste.
  • 21:30h Sopar Astronòmic a càrrec d’El Ginjoler. Quan finalitzi el sopar, hi haurà la xerrada-taller a càrrec de Rafael Balaguer, “Quina olor fa la Lluna?”

 

RESERVES

Aquesta activitat requereix d’inscripció prèvia obligatòria, ja que les places són limitades. Les visites al planetari són gratuïtes i no necessiten d’inscripció.

Preu: 38 euros planetari + sopar + xerrada-taller

Enllaç per inscripcions: https://entradas.codetickets.com/entradas/sopar-astronomic/4602/tempo/online