Un any més la col·laboració amb el festival Neu! ens portarà 3 grans concerts de la mà de Tom Hagan, Ferran Palau, i Ljubliana & The Seawolf

 

El Festival no Internacional de Música i Altres Arts, més conegut com a NEU!, col·laborarà novament amb el festival Tempo per programar una selecció de les millors propostes de la música independent que es fa a casa nostra.

El vespre del 4 d’agost, l’escenari del Village acollirà un total de 3 concerts amb bandes de primer nivell que venen acompanyades de propostes molt personals gràcies al festival Neu!.

 

  • 20.30h: TOM HAGAN. Aquest artista és tot un clàssic dels escenaris gironins. Mentre esperem la publicació del seu nou treball, el grup d’aquest músic saltenc ens oferirà una selecció dels millors temes dels seus discs anteriors. Carlitos Vidal o Tom Hagan? S’ha de venir al Village per descobrir-ho.
  • 21.30h: FERRAN PALAU. Cançons aparentment simples, però que t’embolcallen per l’ambient que generen en qüestió de segons. En Ferran s’ha envoltat de grans músics (com el Petit de ca l’Eril) per presentar el seu disc “Blanc”. Les seves influències? Des de Twin Peaks, passant pel hip-hop a… Julio Iglesias!
  • 23:00h: LJUBLIANA & THE SEAWOLF. Aquesta banda barcelonina, que ja porta tres gires europees a les seves esquenes, venen a demostrar-nos que la música pot ser una experiència espiritual compartida. I amb disc nou sota el braç!

 

Aquesta jornada musical és d’entrada totalment gratuïta i conformarà una vetllada de música en directe a l’aire lliure mentre el públic gaudeix lliurement del servei de restauració a càrrec d’El Ginjoler.

L’horari del Village és de 12h pm a 1:30h am des del 19 d juliol fins al 12 d’agost i l’entrada és lliure per a tothom amb tots els concerts de franc.