Les dades més destacades:

100% concerts gratuïts

70 % producció gironina

30% producció catalana

Dalt l’escenari

50% dones
50% homes

Edició 2019

Assitència: 34.900 persones

24 concerts gratuïts

4 concerts de pagament

Del 16 de juliol al 15 d’agost

UN FESTIVAL QUE SEGUEIX APOSTANT PEL KM 0

El Festival Tempo s’adapta als nous temps, però continua lluitant per situar-se com una proposta de referència l’estiu a Girona. Des dels seus inicis fa 12 anys, Tempo ha apostat fort per la programació local; enguany però, suprimeix els concerts de pagament i potencia la fórmula que li ha funcionat en les edicions anteriors: música km 0 sota les estrelles, gastronomia local, llibres amb Martí Gironell i un espai ple de màgia al passeig Arqueològic de Girona. Això és Tempo, el Festival petit de Girona, un dels pocs que se celebra a la ciutat.

Un espai privilegiat

El Festival Tempo s’ubica al Passeig Arqueològic (on en anteriors edicions se situava l’espai Village). Una gran varietat de grups i cantants actuen en aquest  escenari amb estils pop-rock, blues, jazz, funk, indie, dance electrònic, soul, reggae, salsa i son cubano, hi hop i rumba.

L’oferta gastronòmica anirà a càrrec de l’equip d’El Ginjoler, amb plats per entaular-se i tapes per picar. A més, disposarem d’un bar de vins a càrrec de Peralada. Tots els concerts són gratuïts i l’entrada a l’espai és lliure per a tothom, tot i que es controlarà l’accés per mantenir les mesures de seguretat fruit del Covi’19.

A més, també s’hi programen activitats culturals com el Tempo Llibres o els Vermuts musicals. Com que l’espai de restauració està obert tots els dies de festival de 12h del migdia a 1.30 h de la matinada, permet als visitants la possibilitat de dinar, sopar, fer el vermut o simplement gaudir de cafès i begudes variades a tota hora.