Què som

Tempo Sota les Estrelles és el festival de referència de l’estiu a la ciutat de Girona. Durant 3 setmanes entre els mesos de juliol i agost, una de les zones més emblemàtiques del Barri Vell es transforma en un paradís de la música i la gastronomia obert a tothom.

La nostra programació musical amb artistes de renom a l’Auditori Tempo, situat a la Plaça dels Jurats, juntament amb l’oferta gastronòmica i les nits temàtiques del Village Tempo al Passeig Arqueològic, fan que el Tempo adquireixi una dimensió única: potenciant una ubicació històrica i ampliant l’oferta cultural de la ciutat. A més, hem incorporat un tercer espai en la fisonomia del festival, la Terrassa Tempo, una zona per a sopars de grup amb vistes privilegiades a l’escenari.

Els 3 puntals del festival Tempo són: música, gastronomia i ubicació, és a dir, 3 setmanes per veure, assaborir i escoltar sota les estrelles.

D’on venim

El festival va començar amb la idea primigènia d’oferir sopars a l’aire lliure amb concerts en directe. Les 3 primeres edicions van tenir lloc a la Terrassa de l’Hotel AC Palau de Bellavista, i les 6 següents ja es van traslladar a la seva ubicació actual: la Plaça dels Jurats i el Passeig Arqueològic.

Al Tempo s’han programat un total de 115 concerts amb un 40% d’ells gratuïts, i més de 300 músics han tocat als escenaris del Village i l’Auditori. Entre els artistes que han passat pel festival, cal destacar Andrea Motis i Joan Chamorro, Elena Gadel, Cris Juanico, Llibert Fortuny, Dolo Beltran, Marlango o Anni B Sweet. Però també noms molt coneguts de l’escena internacional com Gunhild Carling, Emmanuel Djob, Carmen Souza, St Paul & the Broken Bones, Myles Sanko o Fantastic Negrito.

Què volem

Després de 10 anys, som al davant d’un festival ben arrelat al cor dels gironins i gironines, però que no vol deixar de créixer i de perseguir uns objectius ben clars:

Transmetre la filosofia Tempo

Tempo és música en directe, és relax i estiu, és una tapa de mitja tarda i un sopar romàntic, és un dinar al Barri Vell, és deixar-se portar… és redescobrir Girona amb uns altres ulls. Volem que sentis el que nosaltres sentim.

Promocionar la ciutat

La joia de Girona és el seu casc antic, i gràcies al festival, oferim un plus cultural i gastronòmic en un indret que enamora tant als gironins, com a catalans vinguts d’arreu i turistes que entren en contacte amb la història de la nostra ciutat.

Involucrar entitats i empreses

El Tempo es crea amb moltes mans i moltes idees que no volem deixar d’incorporar al nostre repertori. És per això que sempre estem oberts a integrar nous col·laboradors per fer créixer encara més el festival en qualitat i excel·lència.

Fidelitzar al nostre públic

Tenim una cosa molt clara: sense el públic, el Tempo no existiria. Per això volem cuidar a tots aquells que sempre heu estat allà i seguireu estant-ho demostrant que estem a l’altura i que any rere any no us deixarem de sorprendre.

2020 © TEMPO SOTA LES ESTRELLES