Les dades més destacades:

100% concerts gratuïts

70 % producció gironina

70 % producció gironina

30% producció catalana

Dalt l’escenari

50% dones
50% homes

Edició 2019

Assitència: 34.900 persones

24 concerts gratuïts

4 concerts de pagament

UN FESTIVAL QUE APOSTA PER LA CULTURA KM 0

El Festival Tempo s’adapta als nous temps, però continua lluitant per situar-se com una proposta de referència l’estiu a Girona. Des dels seus inicis fa 12 anys, Tempo ha apostat fort per la programació local; enguany però, suprimeix els concerts de pagament i potencia la fórmula que li ha funcionat en les edicions anteriors: música km 0 sota les estrelles, gastronomia local, llibres amb Martí Gironell i un espai ple de màgia al passeig Arqueològic de Girona. Això és Tempo, el Festival petit de Girona, un dels pocs que se celebra a la ciutat.

UN ESPAI PRIVILEGIAT: UN OASI AL BARRI VELL

El Festival Tempo s’ubica al Passeig Arqueològic (on en anteriors edicions se situava l’espai Village). Un espai tranquil, on gaudir de música a la fresca al mig del Barri Vell de Girona. L’accés serà per les escales que hi ha al davant dels Banys Àrabs: nits de música sota les estrelles, vermuts relaxants els caps de setmana i propostes de llibres les tardes de dimecres.

GASTRONOMIA KM 0 AMB EL GINJOLER

I una gastronomia de qualitat amb l’equip professional d’El Ginjoler, amb
plats per entaular-se i tapes per picar. Seran receptes per a tota mena de públics i necessitats: vegans, apte per a celíacs, sense lactosa… Tot, amb el toc especial de la cuina d’El Ginjoler, que té cura de tots els detalls perquè els àpats siguin una experiència sensacional.

Com que l’espai de restauració està obert cada dia de festival de 12h del migdia a 1.30 h de la matinada, permet als visitants la possibilitat de dinar, sopar, fer el vermut o simplement gaudir de cafès i begudes variades a tota hora.

A més, disposarem d’un bar de vins a càrrec de Peralada.

FRIT RAVICH- VERMUTS MUSICALS. QUEDEM?

L’empresa gironina Frit Ravich, fabricant de patates xip, snacks i fruits secs, patrocina enguany un espai molt especial del Festival Tempo: els Vermuts Tempo. Una magnífica iniciativa per gaudir de l’hora del vermut, amb els nous snacks Frit Ravich, com les patates xips hot dog, o els clàssics de tota la vida, com el Cocteleo o les patates.
Sota el títol de Frit Ravich Vermuts Musicals Quedem, els dissabtes i diumenges del Festival, a partir de les 13 h, diverses propostes musicals acompanyaran l’hora del vermut. Diego Armando DJ, Julia Cutler, Joves d’Eumes, Toma 2, Smooth Duet, Jon Kieb o Buena Onda ambientaran els migdies al passeig Arqueològic.

SOSTENIBILITAT: ENTRE TOTES ÉS POSSIBLE

Tempo Girona vol aconseguir ser una proposta totalment sostenible. Cal posar fre al canvi climàtic i creiem que des del Festival podem posar el nostre modest gra de sorra. Estem treballant perquè això sigui així.

Els elements de decoració del Festival són fets amb fusta i materials naturals, així com les cartes i els rètols de senyalització. El material dels àpats (coberts, plats, etc.) són tots biodegradables, així com els gots que ens facilita el nostre patrocinador Estrella Damm.

Necessitem el vostre ajut per tal de mantenir el nostre compromís amb el medi ambient. Per això us demanem que tingueu molta cura a l’hora de dipositar les deixalles en els recipients adequats: Vidre, cartó, orgànic, etc….

Entre tots i totes podem fer un Festival Sostenible!

RECOMANACIONS I MESURES COVID’19

Tots els concerts són gratuïts i l’entrada a l’espai és lliure per a tothom, tot i que es controlarà l’accés per mantenir les mesures de seguretat fruit del Covid’19.

– Es recomanable el pagament amb targeta de crèdit
– Respecteu la distància de seguretat entre taules
– Eviteu compartir gots, plats i coberts
– Respecteu l’aforament (aforament limitat)
– Mantingueu la distància de seguretat
– Cal utilitzar mascareta
– Renteu-vos les mans sovint amb solució hidroalcohòlica