Carregant Esdeveniments

Tom Hagan

18 juliol @ 21:00 - 30 setembre @ 22:30

Concert en col·laboració amb el Festival Neu!

Carles Vidal, guitarrista de llarga trajectòria amb Without i Miau Miau, es va desmarcar en solitari el 2010 amb Carlitos Buey. Se’ns mostrava com un artista polifacètic capaç de sorprendre a tothom presentant-se com un desconegut i basant-se en una proposta molt allunyada dels seus anteriors projectes, amb cançons molt rodones de caràcter acústic.

El 2011 retornà amb Carlitos Ferrocarril, seguint les mateixes premisses que el treball anterior, però anant una mica més enllà: les cançons sorprenen amb més treball de banda i les composicions guanyen en sofisticació.

El setembre de 2012 apareix Muy Bien Carlitos. Fidel al seu estil, el disc mostra un artista que ha anat creixent gradualment però fa un important pas endavant amb un disc molt ferm i treballat. Tanca la trilogia dels “Carlitos”, i suposa la fi d’un cicle que obre la porta a qualsevol possibilitat de futur. El quart treball es va publicar el 2015, amb el títol Carles Vidal treballant per primera vegada amb banda a l’estudi.

Els seus directes sorprenen per la bona connexió amb el públic i la facilitat per canviar de format. Tant pot actuar en rigorós acústic com en salvatge format elèctric.

TOTS ELS CONCERTS SÓN GRATUÏTS

 

FITXA ARTÍSTICA

Carles Vidal

Procedència: Salt