Carregant Esdeveniments

Sommeliers

19 juliol @ 20:00 - 30 setembre @ 21:30

Revisitant els clàssics

Sommeliers és un quintet femení que oferirà un concert sofisticat amb elements imprescindibles per gaudir dels valors de la música clàssica. La formació té violins, clarinet, violoncels, piano i veu. Ara bé, aquest grup també juga amb el pop i amb el jazz, amb un tractament molt especial i únic d’unes melodies i cançons pròpies que desgranen optimisme.

La proposta de Sommeliers —el nom del qual transporta directament al món del vi— té com a principals atractius l’elegància i un llenguatge captivador, encisador i proper. Una barreja de jazz, música clàssica i pinzellades de pop que es tradueix en temes pensats i acurats fins al més mínim detall. Interpreten cançons pròpies i versions de formacions com Queen, Lady Gaga o Frank Sinatra, amb una formació clàssica de violí, violoncel, piano, clarinet i veu, amb la qual volen trencar barreres de gènere i generacionals.

La formació ha editat dos àlbums 15 d’abril (2015) i 8am (2018) que han permès que el quintet obtingués el Premi Miquel Martí i Pol 2018, promogut per Lluís Llach.

TOTS ELS CONCERTS SÓN GRATUÏTS

 

FITXA ARTÍSTICA

Rocio Seligrat, veu
Mireia Bartolí, violí
Teresa Nogueron, clarinet
Marta Pons, violoncel
Maricel Pons, piano

Procedència: Barcelona