Carregant Esdeveniments

Kumbara

24 juliol @ 21:00 - 30 setembre @ 22:30

Presentació del seu nou treball Semilla

Kumbara és aquell punt on es troben els ritmes caribenys i afrollatins amb l’electrònica més explosiva; un combinat d’excel·lents proporcions de sabor, compromís, reivindicacions socials, alegria i celebració de la vida.

El seu primer treball discogràfic, Semilla, que veurà la llum ben aviat, és una reafirmació de tot el que Kumbara ve donant als escenaris l’últim any (Fira Mediterrània de Manresa, Barraques de Girona, La Mirona…): la sinergia entre la vitalitat de la música orgànica i la potència de la música electrònica, donada per la trencadora formació de la banda, integrada per dues veus cantants, dos percussionistes i un Dj. Tot això, passat per les mans i l’estudi del productor Marc Martín, guanyador el 2018 del premi a Millor productor per la revista Enderrock.

Semilla són 10 cançons que ens porten del D&B al reggae, sempre bevent de la música llatina i l’essència mediterrània.

El directe de Kumbara és explosiu i preparat per fer ballar tothom, i alhora per quedar-se bocabadada amb l’energia de les cantants, els ritmes frenètics de les percussionistes i la convicció del Dj, que juntes formen aquest gran concert per a gaudir amb el cor, els cinc sentits i tots els porus de la pell.

TOTS ELS CONCERTS SÓN GRATUÏTS

 

FITXA ARTÍSTICA

Karla Aguilar, veu
Mateo Sánchez, veu
Nuri Madí, conga i bongo
Gustavo Rabi, pailes
David Mansilla, electrònica i Dj

Procedència: Girona