Carregant Esdeveniments

HU’YU Projects

28 Juliol - 30 Setembre

Recinte

Village, Jardins del Passeig Arqueològic Girona

MURAL EN VIU, FUSIÓ DE CULTURES I IMPROVISACIÓ MUSICAL AL TEMPO

El projecte de RSC del festival porta la col·laboració de vàries entitats per organitzar una vetllada única

El festival Tempo sota les Estrelles sempre s’ha caracteritzat per la seva vessant social, i enguany ha preparat una combinació de música i cultura singular que tindrà lloc el proper 28 de juliol a les 19:30h al Village Tempo en consonància amb el seu projecte de Responsabilitat Social Corporativa que amplien any rere any.

HU’YU PROJECTS

Aquest any el públic podrà gaudir d’una actuació musical fusió de rumba, música cubana i senegalesa a càrrec de l’associació Hu’yu Projects. Faran un repertori de rumbes explicant la trajectòria de la rumba catalana i recitaran poetes cubans que parlen de l’esclavitud africana a Cuba. Hi haurà artistes gironins, senegalesos i cubans. Alguns dels artistes gironins que venen tenen arrels gitanes i els músics senegalesos són els integrants del grup Kaira Percussió.

A més, també hi haurà la creació d’un mural en viu d’impacte social a càrrec de Melany Paredes, artista i voluntària d’HU’YU Projects.

Per últim, hi haurà un taller previ on es durà a terme una xerrada sobre el projecte de fusió musical a càrrec d’HU’YU Projects. Explicaran com sorgeixen les Jams Sessions i tindrà lloc un espai/tast d’improvisació musical.

GOT TEMPO

Al festival TEMPO utilitzem gots de plàstics reutilitzables. Aquests gots tindran un preu d’1€ i el benefici obtingut amb la seva venda anirà destinat a col·laborar amb una entitat gironina relacionada amb la música i el compromís social, que desvetllarem ben aviat!