Carregant Esdeveniments

DJ COOL EMNIS

28/07/2019 - 30/09/2019

Recinte

Village, Jardins del Passeig Arqueològic Girona

COOL EMNIS (Marc Daunis 1991), Dj i productor de música electrònica amb una àmplia trajectòria musical. Actualment defineix el seu estil com “elegant i fresc” ja que els seus sets els trobem carregats de ritmes despampenants i melodies molt aproximades al Funk, Disco i House.

Actua també com a promotor i Dj d’un dels principals projectes que es celebrarà a Platja d’Aro aquest estiu anomenat “Billntina” i a més, el trobem com a resident al Secret Girona.

Ha passat, també, per localitats i festes com el Mediterranea Electrònic Festival (Roses), White Summer (Pals), Tempo Sota les Estrelles (Girona), The Roof After Work (Girona), Fira Tast Girona i ha tocat a sales com Club 126 Girona, Malibú Platja d’Aro, el Secret Platja d’Aro, La Plata Palamós, Disco House Funky Pizza Palafrugell, Ona Roses, Sala La Mirona, La Plata Palamós, Candela Palafrugell, Mondo i One Girona entre d’altres.

Actualment està treballant en el seu pròxim EP on s’aproxima més al gènere del House i del Deep House i on espera poder veure la llum aquest 2019.