El festival Tempo sota les Estrelles llança la promoció Tempo 10 posant entrades a 10 euros per commemorar el desè aniversari

 

El festival Tempo sota les Estrelles compta amb un total de 5 concerts de pagament que tenen lloc a l’escenari de l’Auditori, situat a la Plaça dels Jurats, i per celebrar els seus 10 anys s’ha llançat una promoció especial: entrades a 10 euros durant una setmana, a excepció dels grups Marlango i Tortured Soul.

La promoció Tempo 10 es va activar a les 22h de la nit del dijous 7 de juny, el mateix dia que s’anunciaven els artistes que vindrien a tocar en aquesta 10ª edició. Les entrades dels concerts de Santi Balmes, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer de Love of Lesbian, Emmanuel Djob & Jove Big Band Girona i Lucky Chops estaran a un preu de 10 euros fins a esgotar existències (25 entrades per concert).

Amb Love of Lesbian, les entrades a aquest preu reduït es van esgotar a les poques hores, mentre que encara queden algunes entrades disponibles per a Lucky Chops i Emmanuel Djob amb la Jove Big Band de Girona.

Recordem que tota la programació de concerts de l’escenari Village, situat al Passeig Arqueològic, és d’entrada gratuïta. Així mateix, una vegada les entrades dels concerts de l’Auditori tornin a estar al preu habitual, hi ha descomptes disponibles a través del Club Girona Cultura, el Club 3C i per a socis d’El Punt Avui, que només són aplicables al preu normal de les entrades, és a dir, fora de la promoció del Tempo 10.