Una de els 3 zones emblemàtiques del festival Tempo és el Village, situat al Passeig Arqueològic, on hi tenen lloc concerts i àpats a l’aire lliure

 

El proper 19 de juliol s’inaugurarà la 10ª edició d’un espai que porta diversos estius fent les delícies dels seus visitants gràcies a un entorn històric de renom, una programació musical completament gratuïta i a l’oferta culinària que enguany vindrà a càrrec d’El Ginjoler: el Village Tempo.

El Ginjoler col·labora amb el festival per cinquena vegada en aquests deu anys aportant la part gastronòmica al festival, mentre grups de músics i cantants actuen a l’escenari del Village amb estils pop-rock, blues, jazz, funky, indie i experimental.

El Ginjoler sempre ha tingut molt clara la seva filosofia: la temporalitat dels aliments i el respecte pel producte i pel productor. Només coneixent el què i el qui es poden arribar a confeccionar plats tant sorprenents com els que surten dels fogons de la seva cuina. Els formatges, les melmelades, les fruites i verdures de temporada i les carns i peixos de proximitat són elements sempre presents en els seus plats.

El seu equip està liderat per Carme Picas a la cuina, amb una llarga trajectòria que l’ha portat a treballar i aprendre en restaurants com el Celler de Can Roca de Girona o el Bulli de Roses. El Ginjoler és com una gran família que viu amb passió la cuina: treballen estimant el que fan i el resultat es nota en cada plat.

Al Village, durant el dies del festival, ompliran l’espai amb la seva proposta de paradetes “pop up” de menjar fresc i de proximitat, ideal per fer un mos mentre escoltem algun concert o sopem sota les estrelles en un indret màgic del Barri Vell.

Un oasi urbà on naturalesa i història serveixen de marc a una experiència musical i gastronòmica única. Vine a gaudir d’un dels jardins més bonics de la ciutat com mai ho havies fet: amb servei de restauració i música en directe!

VILLAGE TEMPO

DATES: Del 19 de juliol al 12 d’agost

HORARI: 12h pm – 1:30h am

UBICACIÓ: Passeig Arqueològic de Girona

ENTRADA LLIURE