L’Auditori, el Village i la Terrassa són les 3 zones ubicades al Barri Vell de Girona en les que es reparteixen 3 setmanes de festival

 

El festival Tempo Sota les Estrelles està de celebració: complim 10 anys omplint de música i gastronomia les nits d’estiu a Girona. Del 19 de juliol al 12 d’agost, un espai idíl·lic, la millor música i cuina de km0 conflueixen per donar forma a un festival que ja és tot un referent musical de la ciutat.

La nostra programació amb artistes de renom a l’Auditori, juntament amb l’oferta gastronòmica i les nits temàtiques del Village, fan que el Tempo adquireixi una dimensió única: potenciant una ubicació històrica i ampliant l’oferta cultural de Girona. A més, hem incorporat un tercer element en la fisonomia del festival, la Terrassa, una zona per a sopars de grup amb vistes privilegiades a l’escenari.

Vols conèixer aquests 3 espais més a fons? Te’ls presentem a continuació!

 

AUDITORI TEMPO

L’escenari principal del festival es situa a la Plaça dels Jurats amb l’Auditori, on es programa un cicle de concerts soul, jazz, swing i pop de primera categoria amb la participació d’artistes nacionals i internacionals.

El dia 7  de juny anunciarem la programació de l’Auditori completa. De moment, ja s’han avançat dos concerts dels quals la compra d’entrades està disponible a través de la web del festival (linkar): Marlango el proper 20 de juliol a les 22h, i Tortured Soul el 26 de juliol a les 22h.

Auditori Tempo

Auditori Tempo

 

VILLAGE TEMPO

La zona Village s’ubica al Passeig Arqueològic en un oasi urbà on naturalesa i història serveixen de marc a una experiència musical i gastronòmica.

Una gran varietat de grups i cantants actuen a l’escenari del Village amb estils pop-rock, blues, jazz, funky, indie i rumba mentre el públic gaudeix de l’oferta culinària amb menús de dinar i sopar a càrrec del Ginjoler i cocteleria a l’aire lliure.

L’horari del Village és de 12h am a 1:30h am al llarg de les 3 setmanes del festival i el millor de tot és que és d’entrada lliure! Tots els concerts que s’hi celebren són de franc.

Village Tempo

Village Tempo

 

TERRASSA TEMPO

La Terrassa és un nou espai especialment destinat a grups grans o trobades d’empresa que permet gaudir d’un sopar amb vistes privilegiades a l’escenari de l’Auditori i gaudir dels concerts principals.

El menú gastronòmic que es prepara per aquesta vetllada es dissenya en exclusiva per a l’ocasió, permetent als comensals l’accés lliure tan a l’Auditori com al Village. Així que si busques un lloc especial on organitzar un sopar de grup aquest estiu amb concert inclòs, contacta amb nosaltres i reserva la Terrassa!

Terrassa Tempo

Terrassa Tempo

 

Descomptes en les entrades

Us recordem que podeu gaudir de descomptes en la venta d’entrades pel concerts de l’Auditori a través del Club Girona Cultura, el Club 3C i per a socis de El Punt Avui.