El festival ha avançat aquests tres grups que actuaran a l’escenari de l’Auditori Tempo situat a la Plaça dels Jurats

 

El festival Tempo sota les Estrelles arriba a la seva 11ª edició consolidant-se com un referent musical i gastronòmic de l’estiu a la ciutat de Girona. Del 18 de juliol a l’11 d’agost es programaran una trentena de concerts i activitats a la Plaça dels Jurats i al Passeig Arqueològic del Barri Vell dels quals han avançat 3 concerts: Adrià Puntí, Kevin Johansen i Clarence Bekker Band.

L’artista saltenc Adrià Puntí, tot un referent de la música del territori i amb una amplíssima i llarga carrera musical, aterra al Tempo per presentar noves cançons i fer un repàs de les seves composicions més conegudes. Precisament, el juny de 1996 a la Plaça dels Jurats, Umpah-pah presentava el que seria el seu darrer disc d’estudi: “La columna de Simeón”. Ara, 23 anys després, Puntí torna al mateix escenari per oferir un concert únic i especial.

També tindrem la primera visita a Girona d’un artista en majúscules: Kevin Johansen. Famós per les seves cançons per les quals ha estat nominat als Grammy vàries vegades, en realitat es tracta d’un artista integral: la fotografia, el dibuix i la música figuren entre les seves habilitats. En Johansen trobem una barreja de música popular argentina i pop nord-americà amb pinzellades de rock que lluirà a través dels seus temes més coneguts i els del seu darrer disc acabat de publicar.

Per últim, el guitarrista holandès resident a Barcelona, Clarence Bekker, ve acompanyat de tota la seva banda per introduir el jazz & soul de la millor qualitat. Un total de vuit músics faran d’aquest concert un record inigualable per a tots els que tinguin la sort d’assistir-hi.

Adrià Puntí actuarà el dilluns 29 de juliol i sortirà amb un preu de venta d’entrades de 27 euros (IVA inclòs), mentre que Kevin Johansen actuarà el dimecres 31 de juliol amb un preu d’entrada de 29 euros (IVA inclòs) i Clarence Bekker Band ho farà el dijous 1 d’agost amb un preu de 19 euros (IVA inclòs). Les entrades es posaran a la venta al públic a partir de dilluns 13 de maig a través de la web www.tempogirona.com. Encara queden dues caps de cartell més per anunciar, juntament amb una vintena de concerts gratuïts i activitats que tindran lloc a la zona Village on també hi ha ubicada l’oferta gastronòmica per al públic.

Un total de 32.776 persones van visitar la Plaça dels Jurats i el Passeig Arqueològic del Barri Vell en la passada edició del festival fent que adquirís una dimensió única, tot potenciant una ubicació privilegiada i ampliant l’oferta cultural de la ciutat. Enguany, es pretén superar aquesta xifra amb una programació plena de sorpreses i propostes interessants.