Javier Sierra, Alejandro Palomas i Care Santos seran els 3 escriptors que enguany protagonitzaran les xerrades literàries al Village Tempo

 

El Village Tempo no és només un espai gastronòmic i musical, sinó que el món literari també hi té cabuda gràcies a la 2a edició del Tempo Llibres, un cicle de converses amb escriptors de renom que han estat recentment guardonats conduïdes pel també escriptor Martí Gironell, guanyador del Premi Ramon Rull 2018 amb La força d’un destí.

3 primeres espases de la literatura visitaran el Tempo per conversar sobre els seus llibres en un ambient distès i obert a tothom. El Tempo Llibres arrenca el dimecres 25 de juliol a les 20h amb l’escriptor i periodista Javier Sierra, premi Planeta 2017 amb El fuego invisible.

El dimecres següent 1 d’agost tindrem a l’escriptor i traductor Alejandro Palomas, Premi Nadal 2018 amb Un amor, i tancarem el cicle el dimecres 8 d’agost amb l’escriptora i crítica literària Care Santos, Premi Nadal 2016 amb Mitja Vida i premi Ramon Llull 2014 amb Desig de xocolata.

 

        

 

ACTIVITAT GRATUÏTA

Tempo Llibres es celebra al Passeig Arqueològic on s’ubica la zona Village i és d’entrada totalment gratuïta. Totes les xerrades comencen a les 20h del vespre i no és necessària inscripció prèvia per venir a conèixer aquests escriptors en primera persona i escoltar les valoracions de les seves obres.